Home

 

Ik ben Anja Broeren 60 jaar en run mijn eigen Beauty Salon in Overloon.

In mijn salon werk ik uitsluitend met de producten van, Malu WILZ, en ContrÂge Cosmeceuticals waarom ik voor deze Cosmetica heb gekozen is dat er geen parabenen en dierlijke vetten bevatten en dierproefvrij zijn.  
Tevens zijn wij verkooppunt van Parfumpoint Refill.

DE VERKOOP VAN DE PRODUCTEN IS TE VINDEN OP MIJN WEBSHOP         www.beautysaloncosmeticanja.nl 

 

Malu Wilz

Malu Wilz Beauté – een droom die in vervulling is gegaan.

Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Hij had een visie, hoe zijn ideale merk er uit zou moeten zien. Exclusief, luxe en trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Een idee wat al snel gestalte kreeg door de samenwerking met de bekende visagist Malu Wilz. Zijn droom kreeg een naam. 2 creatieve geesten, een fantastisch concept! Samen ontwikkelden zij een cosmeticalijn van professionals voor professionals, die op uw behoefte is afgestemd 

 

ContrÂge Cosmeceuticals

Huidverbetering met de producten van ContrÂge.

ContrÂge biedt een professionele verzorgingslijn van uiterst doeltreffende dermo-cosmetische behandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verfijnen. De wetenschappelijk geavanceerde formules met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten beogen huidverbetering aangepast aan de verschillende huid- typen. Ze zorgen voor de behandeling van een brede waaier huidaandoeningen zoals leeftijds- en UV-geïndexeerde huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, ernstige droogheid, acne, littekens en andere.

 

Parfumpoint refill

Hervulbare Parfums van Parfumpoint refill zijn van de hoogste kwaliteit! Overtuig jezelf en laat je verrassen door onze fantastische geuren en houdbaarheid.

 

Parfum van de Tap

Alle parfums van de tap mogen gratis bij onze parfum refill punten getest worden!

 

Voel je mooi en zelfverzekerd met deze mooie producten.

 

ANNULERINGSBELEID.

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten. Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, wordt een vast bedrag van 40% in rekening gebracht. Bij no-show en laattijdige annulering wordt 100%  in rekening gebracht.  

© 2020 - 2024 Beauty Bar Overloon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel